Tack för mig!

Lindholmen Science Park igår morse, innan min slutpresentation.

Lindholmen Science Park igår morse, innan min slutpresentation.

Alla goda ting måste ha ett slut som man brukar säga, och så även denna praktikperiod. Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla medarbetare på GLP i Göteborg, som varit mycket välkomnande och som gav mig möjligheten att få insikt i en organisation som fungerade på ett helt annat sätt än vad jag tidigare upplevt under mina praktiker på kommunala gymnasieskolor.

Igår hade jag min slutpresentation på avdelningen, där jag presenterade mina tankar om lärande och hur GLP skulle kunna göra annorlunda om de skulle vilja pröva eller vidareutveckla sina pedagogiska grepp. Jag var rätt nervös innan, men det blev mycket bra där en bra diskussion uppstod om lärande och organisationen.

Under min praktik har jag framför allt tagit del av hur GLP arbetat med lärande, och deltagit i olika former av undervisning för att få en utökad förståelse kring detta. För att komplettera detta och få ta del av ledande har jag pratat med organisationens ledare, varit med på möten och därigenom fått en grundläggande förståelse för hur ledande gick till på avdelningen och hur organisationen är strukturerad. Förutom detta har jag deltagit i de första stegen av ett kursutvecklingsprojekt, druckit åtskilliga koppar varm choklad, haft möten med personer med olika roller på avdelningen och mycket mer.

Praktiken har gett mig ett nytt perspektiv på mitt framtida yrkesliv, och jag hade gärna arbetat med utveckling av undervisning på ett liknande sätt som det jag har sett här. Nästa steg mot en möjlig framtid inom denna bransch blir att tillsammans med Ida göra ett examensarbete inom just detta området, nämligen att ta fram “key success factors” för lyckat lärande i e-learning. Tack för att ni följt min tid här på praktiken, och återigen tack till GLP som tagit emot mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *